در آستانه تاریخ رند (۰۳/۰۳/۰۳) وزارت بهداشت برای متقاضیان سزارین‌های تقویمی خط‌ونشان کشید درباره خبرنگار شهیر فلسطینی که مهمان جشنواره «صبح» است | خون دلی که لعل شد‌ تیم ملی هاکی بانوان کشور در جایگاه پنجم آسیا قرار گرفت مردان و زنان ایرانی سال گذشته در چند سالگی پدر و مادر شدند؟ آشنایی با بیماری‌های شایع زنان و درمان آن اضطراب درونی والدین و چرخه سرنوشت فرزندان نگاهی به کارنامه استاد دانشگاه رادیوی «پکن» که بانویی مشهدی بود | سه میلیون کلمه چینی فارسی شد برنامه‌های جوانی جمعیت از رشد ۱۸ درصدی زایمان‌های سوم به بعد تا پیشگیری از سقط ۴۰۰۰ جنین بانوان بخوانند| عفونت‌های زنان و چند باور اشتباه آمار طلاق پس از ۳ دهه کاهشی شد آسیب شناسی سرودهای تولید شده با تکیه بر «هویت دخترانه» پادکست | بانویی که احیاگر قدیمی‌ترین صندوق پوش مرقد مطهر امام رضا(ع) است شیب نزولی نرخ باروری در کشور متوقف شد خراسان رضوی رتبه نخست کشوری ارائه تسهیلات جوانی جمعیت را کسب کرد راهبرد‌های دستیابی زنان به فرصت‌های شغلی مناسب MRI پیشرفته نارسایی قلبی پنهان در زنان را آشکار می‌کند! رشد استقبال زنان از رمزارز‌ها در سال‌های اخیر افزایش سهم زنان از اشتغال بخش صنعت در ۱۷ استان | معمای اشتغال نیمی از زنان «سیستان و بلوچستان» در صنعت درآمد‌های زیرزمینی مدلینگ به چه قیمتی؟ از تشکیل باندهای مافیایی تا جراحی آرایشگران در خانه! انعکاس هویت فاخر زن در شاهنامه فردوسی
سرخط خبرها
پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | نفقه فرزندی که پدر و مادرش جدا از هم زندگی می‌کنند، بر عهده کیست؟

پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | نفقه فرزندی که پدر و مادرش جدا از هم زندگی می‌کنند، بر عهده کیست؟

  • کد خبر: ۲۲۳۳۵۱
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
در این مطلب کارشناس حقوق به پرسش‌های حقوقی مخاطبان عزیز شهرآرانیوز پاسخ داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این‌جانب در محل کارم مورد توهین و غصب شغلی واقع شده‌ام. باید چه‌کاری انجام دهم؟

مطابق قانون مجازات اسلامی، می‌توانید شکایت کیفری کنید. درباره غصب شغلی سؤال واضح نیست. درباره غصب عناوین و مشاغل می‌توانید به ماده ۵۵۵ تا ۵۵۷ قانون مجازات اسلامی، بخش تعزیرات مراجعه کنید. توجه داشته باشید با توجه به اینکه شکایت توهین به دلایل مستند (از جمله شاهد، فیلم، پیامک، گزارش پلیس و ...) نیاز دارد تا امکان محکومیت وجود داشته باشد؛ بنابراین اگر توهین تکرار شد، می‌توانید با پلیس تماس بگیرید تا صورت‌جلسه پلیس را نیز برای شکایت کیفری ضمیمه پرونده کنید یا هر کدام از مواردی را که مثال زده شد پیوست پرونده خود داشته باشید.

ما یک آپارتمان در سال ۹۷ پیش‌خرید کرده‌ایم که تاریخ تحویل خرداد ۹۹ بوده ولی پیمانکار مدام بدقولی می‌کند. از طرفی، برگه محضری هم داریم. آیا اگر بخواهیم از طریق قانون پیگیری کنیم، زمان زیادی می‌طلبد؟

برای پاسخ کامل به این پرسش باید قرارداد پیش‌خرید مطالعه شود. با این حال، می‌توانید به عنوان اولین قدم، اظهارنامه‌ای تحت عنوان انجام تعهدات را مطابق قرارداد از فروشنده بخواهید و در صورت امتناع وی، دادخواست خود را به مراجع قضایی ارسال کنید و تعهدات و ... را بخواهید. برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید به قانون پیش‌فروش ساختمان مراجعه کنید (ماده ۶ قانون پیش‌فروش ساختمان درباره پرداخت جریمه تأخیر به پیش‌خریدار است). درباره زمان پیگیری و رسیدگی و صدور رأی نیز زمان دقیقی وجود ندارد.

در صورتی که پدر و مادر از هم طلاق نگرفته باشند، اما جدا از هم زندگی کنند و فرزند هم همراه مادر زندگی کند، نفقه به عهده پدر است یا حتما باید طلاق جاری شود؟

به صورت کلی، نفقه فرزندان بر عهده پدر است؛ بنابراین می‌توان حتی در صورتی که جدا از پدر زندگی می‌کنید دادخواست مطالبه نفقه دهید. البته دقت داشته باشید در این خصوص سن، جنسیت و تأهل یا تجرد فرزند یا توافقات صورت‌گرفته برای پرداخت مخارج و نفقه فرزندان بسیار مهم است که در پرسش به آن اشاره‌ای نشده است.

زنی بدون اجازه شوهر خانه را ترک می‌کند و به خانه مادرش می‌رود. بلافاصله ۲ روز بعد، به دلیل نفقه از شوهر شکایت می‌شود و صلح نیز در شورای حل اختلاف صورت نمی‌گیرد و پرونده به دادگاه ارجاع می‌شود. آیا در این مرحله امکان دارد زن را از خانه مادرش به خانه آورد و آیا باید برای بردن زن به خانه باید شکایت کرد؟

پیشنهاد می‌شود با زور و اجبار همسر خود را به خانه نبرید. بهترین گزینه برای شما ارسال اظهارنامه برای بازگشت به منزل مشترک و پس از آن تنظیم دادخواست الزام به تمکین است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.